Hvem er vi?

Norkirken Ålgård startet som Bedehusforsamlingen Ålgård og ble stiftet i juni 2011. Det er en videreføring av arbeidet med Storsamlingene, et mer enn 10 år langt samarbeid mellom Normisjon, Det Norske Misjonsselskap og Norsk Luthersk Misjonssamband.

Derfor er vi en fellesforsamling som består av mennesker med forskjellig bakgrunn. Noen har tilhørighet til Norsk Luthersk Misjonssamband, Normisjon eller andre misjonsorganisasjoner. Vi ønsker å være et åpent fellesskap og ønsker deg velkommen med den bakgrunnen du har.

Forsamlingen er innmeldt i Normisjon og vi driver ut fra Ålgård Bedehus. I 2020 endret forsamlingen navn til Norkirken Ålgård

Vår forsamling er et fellesskap av mennesker som ønsker å følge Jesus. Vi samles i forskjellige små grupper rundt om i hjemmene og har gudstjeneste på Ålgård Bedehus. Vi har også en rekke aktiviteter for barn og ungdom.

Det er et ønske for oss at også du skal kunne finne deg til rette i vårt fellesskap. Ta en titt på våre aktiviteter og bli med!

Mail: post.norkirkenalgard@gmail.com