Våre misjonsprosjekt

 

Kenya

Bedehusforsamlingen støtter familien Espeland som arbeider med bistand i Kenya. Les mer om dem og hvilket arbeid de står i.

I det tørre landskapet i Tana i den østlige delen av Kenya er mangelen på rent vann prekær. Ved å lage gode systemer for å samle på rent vann i regntiden, kan folk og dyr i området få tilstrekkelig og rent drikkevann. NLM driver et vann-, helse- og hygieneprosjekt i Tana. Prosjektbasen ligger i Bangale, med prosjektsteder i hele distriktet, i en radius på 60 kilometer.

Espeland sender ut nyhetsbrev på e-post ca. en gang i måneden til dem som ønsker å følge arbeidet. Dersom du ønsker å få disse nyhetsoppdateringene trykker du på knappen nedenfor. Så kan du be om å bli satt opp på e-postlisten.

 

Bedehusforsamlingen støtter sammen med ungdomsarbeidet Connect Normisjons arbeid i Kambodsja.  

Over 10.000 mennesker sa ja til Jesus i Kambodsja i 2014. Det er et resultat av menighetenes målrettede arbeid med å bringe Jesus ut til områder uten kristent nærvær. 1200 ledere kommer til lederseminar hver sjette måned. Normisjon trener ledere som trener ledere i flere ledd for å kunne ta seg av alle de nye kristne menneskene.

I tillegg er Normisjon er en av tre partnere i den kristne utviklingsorganisasjonen International Cooperation Cambodia (ICC). Organisasjonen har som visjon å tjene de minst tjente, og se befolkningen bli forvandlet av Guds kjærlighet. Gjennom opplæring og støtte blir menneskelige ressurser byggesteiner til det beste for eget lokalsamfunn – hjelp til selvhjelp.

Kambodsja

Ikke glem våre tidligere misjonsprosjekt

Indonesia

Bedehusforsamlingen støtter arbeid blant Sasak folket i Indonesia. Dette er en muslimsk folkegruppe som regnes blant de minst nådde i verden. I Indonesia regnes 201 folkegrupper med totalt 150 millioner mennesker blant verdens minst nådde med det kristne budskapet.

 

Arbeidet vi støtter drives av Norsk Luthersk Misjonsamband gjennom deres lokale organisasjon LOS. De fungerer som mentor og støttespiller for en gruppe nasjonale evangelister som driver arbeid i flere minst nådde-områder – ofte på svært avsidesliggende steder.

På en øy sentralt i Indonesia samarbeider NLM med en internasjonal hjelpeorganisasjon, i et område hvor det fra før er lite arbeid og hvor det bor en «glemt» folkegruppe. Et helhetlig program er under etablering på denne øya.

Siste nyheter

Please reload

Kontaktinfo

Adresse: Krambugata 2, 4330 Ålgård

Tlf.: +47 915 92 30

Kontakt ledelse/ansatt

Kontakt tjenestegrupper

Øvrig kontaktinfo: Kontakt